”Hyvät UAY:n jäsenet,

Kuten kaikki hyvin tiedätte, yhdistyksemme saavutti 12.kesäkuuta merkittävän sadan vuoden iän. Näiden sadan vuoden aikana on tehty merkittäviä tekoja yhdistyksen tavoitteiden eteen ja saavutettu paljon hyviä tuloksia upseerien ampumataidon kehittämisessä. Kiitos tästä kuuluu yhdistyksemme aktiivisille jäsenille.

Tätä tärkeää virstanpylvästä ja yhteisiä saavutuksia oli tarkoitus juhlistaa pitkin vuotta monin eri tavoin. Ja sitten iski korona, joka on alkuvuoden aikana pakottanut perumaan suurimman osan tilaisuuksistamme, mukaan lukien pääjuhlamme 12.kesäkuuta.

Sotilaina olemme kuitenkin tottuneet muuttuviin tilanteisiin ja vastoinkäymisiin. Periksi ei anneta, tehdään uudet suunnitelmat ja jatketaan toimintaa tavoitteisiin pääsemiseksi. Niin teemme tässäkin tilanteessa kun korona on onneksi hellittänyt merkittävästi.

Yhdistyksen hallitus piti kokouksen yhdistyksen vuosipäivänä ja kokouksessa päätettiin muun muassa pitää UAY:n kesäkisat elokuussa Hätilässä ja Hälvälässä. Vuosikokous järjestetään kesäkisojen yhteydessä 11.elokuuta. Lisäksi päätettiin tutkia mahdollisuuksia järjestää ilmaasekisat myöhemmin syksyllä. Satavuotista taivaltamme päätettiin juhlistaa 100-v juhlissa jotka järjestetään Itsenäisyyspäivänä Helsingissä.

Toivottavasti mahdollisimman moni on tilaisuudessa osallistua kisoihin, vuosikokoukseen ja etenkin 100-v juhliin, niin että koronasta huolimatta voimme juhlia yhdistyksemme pitkää taivalta sen ansaitsemalla tavalla. Seuraamme tietenkin tarkasti koronatilannetta ja säädämme toimintaa loppuvuoden kuluessa tarvittavalla tavalla, niin että kenenkään turvallisuutta ei vaaranneta. UAY:n kotisivuilta löytyy lisätietoa tapahtumista.

Pitäkää itsenne terveinä, ruuti kuivana ja muistakaa että ampumataito kehittyy vain harjoittelemalla.”

PeTo

Kategoriat: Koosteet

Juhani Sillanpää

Juhani Sillanpää on yhdistyksen kunniajäsen ja yksi pitkäaikaisimmista vaikuttajista yhdistyksen hallinnossa ja erityisesti ase-asioissa. Tasavallan presidentti nimitti Juhanin liikuntaneuvokseksi yhdistyksen esityksestä vuonna 2010.

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder