Vuosi on jälleen vaihtumassa. Tällä kertaa ajankohtaa leimaa kiristynyt kansainvälinen tilanne sekä korona pandemian jatkuminen. Korona on vaikuttanut toimintaan meidän jokaisen osalta ja juuri tehty rajoitusten koronarajoitusten tiukentaminen. Kokousten ja kilpailutoiminnan järjestäminen on toteutettu normaalista poikkeavasti. Näyttää siltä, että jatkossakin joudumme koronarajoitusten kanssa kamppailemaan. Siitäkin selvitään avaralla ajattelulla ja määrätietoisuudella.

Jäsenmaksuja on maksettu pääosin aktiivisesti ja hyvä niin. Toivomme tietysti jäsenten pysyvän ja toimivan aktiivisesti mukana. Ammunnan kilpailu- ja harrastustoiminnan mahdollistamisen lisäksi jäsenyydestä on hyötyä muun muassa ampuma-aseiden hankinnassa.

Upseerien ampumayhdistyksen toiminnan on osattava elää ajassa. Osa tätä on yhdistyksen sääntöjen ja kilpailusääntöjen päivitystyö, jotka ovat tulevan vuoden keskeisiä asioita. Nämä antavat osaltaan suuntaa tuleville vuosille. Yhdistyksen jäseniltä odotan, että kun asioita valmistellaan ja yhteisesti käsitellään, niin jäsenistö on silloin aktiivisesti mukana tuomassa asiantuntemuksensa käyttöön. Riittävän laaja keskustelu ja erilaiset näkökulmat luovat vankan pohjan valinnoille ja kirjauksille. Maaliskuun vuosikokous on näiltäkin osin tärkeä tapahtuma.

Kiitokset hyvästä työstä aktiivisesti toiminnassa mukana olleille. Ilman teidän panosta keskeisiä tärkeimpiä asioitamme kilpailu- ja harrastustoimintaa ei kyetä toteuttamaan. Näissä talkoissa kaikki saa olla mukana.

Toivotan kaikille Rauhallista Joulun aikaa ja vuodenvaihdetta sekä menestyksellistä Uutta Vuotta 2022.

Kari Nisula

Kategoriat: Koosteet

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder