Kuka voi kuulua Upseerien ampumayhdistykseen?

UAY:n säännöt ovat tältäkin osin kesällä 2022 selkeytymässä, mutta voimassa olevien säännöt kuvaavat asian seuraavasti:

Yhdistykseen voi vuosi- tai ainaisjäsenenä kuulua jokainen puolustusministeriön, puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen palveluksessa oleva upseeri, erikoisupseeri ja kadetti sekä upseerin arvon omaava em. laitosten siviilitehtävissä palveleva henkilö, jonka yhdistyksen hallitus jäseneksi yksimielisesti hyväksyy. Upseerin, joka on eronnut vakinaisesta palveluksesta, voi hallitus tehdyn esityksen perusteella edelleenkin hyväksyä yhdistyksen jäseneksi. 

Jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa, mutta on nykyisellään 30 euroa/vuosi. Jäsen kuuluu automaattisesti siihen alaosastoon, jonka alueella käy töissä. Eläkkeelle siirtyneiden osalta asuinpaikka ratkaisee alaosaston. Jäsenmaksun maksamisesta voit lukea lisää täältä.

Jäsenenä voit hakea patruunatukea ja mm. osallistua veloituksetta yhdistyksen harjoituksiin ja kilpailuihin. Jäsenyydestä on hyötyä myös aseita hankittaessa. Siinä sinua tukevat myös yhdistyksen ampuma-asekouluttajat. Jos täytät ehdot, voit hakea jäsenyyttä alla olevalla lomakkeella. Suosittelijoiden on oltava yhdistyksen jäseniä.

Jos olet jo jäsen, voit kirjautua sivustolle näiden ohjeiden mukaisesti.

Jos jostakin syystä haluat erota yhdistyksestä, laita siitä sähköposti jäsenmanagerille auvovii@gmail.com

Haen yhdistyksen jäsenyyttä: