Kuka voi kuulua Upseerien ampumayhdistykseen?

UAY:n voimassa olevien säännöt kuvaavat asian seuraavasti:

Yhdistykseen voi vuosi-, ainais- tai kunniajäsenenä kuulua jokainen puolustusministeriön, puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen palveluksessa oleva, tai ollut kadettiupseeri, kadetti ja upseerin arvon omaava erikoisupseeri sekä edellä mainittujen laitosten siviilitehtävissä palveleva tai palvellut upseerin arvon omaava henkilö, jonka yhdistyksen hallitus jäseneksi yksimielisesti hyväksyy. Kadetti voi liittyä yhdistyksen jäseneksi kadettikurssin aikana.

Jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa, mutta on nykyisellään 30 euroa/vuosi. Jäsen kuuluu automaattisesti siihen alaosastoon, jonka alueella käy töissä. Eläkkeelle siirtyneiden osalta asuinpaikka ratkaisee alaosaston. Jäsenmaksun maksamisesta voit lukea lisää täältä.

Jäsenenä voit hakea patruunatukea ja mm. osallistua veloituksetta yhdistyksen harjoituksiin ja kilpailuihin. Jäsenyydestä on hyötyä myös aseita hankittaessa. Siinä sinua tukevat myös yhdistyksen ampuma-asekouluttajat. Jos täytät ehdot, voit hakea jäsenyyttä alla olevalla lomakkeella. Suosittelijoiden on oltava yhdistyksen jäseniä.

Jos olet jo jäsen, voit kirjautua sivustolle näiden ohjeiden mukaisesti.

Jos jostakin syystä haluat erota yhdistyksestä, laita siitä sähköpostia jasensihteeri@uay.fi

Haen yhdistyksen jäsenyyttä: