UAY:n hallitus kokoontui 22.10.2022 Hyvinkäällä varapuheenjohtajan, majuri Henri Häkkisen johdolla.

Kokouksessa päätettiin muun muassa, että aloitetaan ampuma-asekouluttajien aktiivinen rekrytointi ja osallistutaan kouluttajille aiheutuviin kurssimaksuihin. Akuutti tarve kouluttajalle on Santahaminassa.

Yhdistyksen ilma-asekilpailut toteutetaan 24.-25.3.2023 Hämeenlinnassa. Kesämestaruuskilpailut toteutetaan perinteisesti Hätilän/Hälvälän alueella juhannuksen jälkeen 26.-28.6.2023.

Suomi vastaa Viro-ottelun järjestämisestä elo-syyskuussa. Toiminnallisten ammuntojen järjestämiseen harkitaan ostopalveluja.

Yhdistyksen uudet säännöt ovat vielä ratifiointikierroksella ja kilpailusääntöjen uudistusta jatketaan hallituksessa.

Alaosastojen yhdistämisistä ja yleisemmin ottaen koko alaosastojaon mielekkyydestä keskusteltiin ja päätettiin ottaa asia taas yleisempään keskusteluun vuosikokouksessa.

Kirjattiin taloussääntöön, että UAY maksaa kiertopalkintojen kaivertamisen esitettäviä kuitteja vastaan. Lasiesinepalkintojen kustannukset puhuttivat taas hallitusta. Yhdistys harkitsee myös muita palkintovaihtoehtoja.

Kategoriat: Päätöksiä

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.