Open-luokat ja lajien nimimuutokset ovat saattaneet edelleen hämmentää muitakin kuin kilpailujen järjestäjiä, joten tässä vielä pari tarkennusta.

Sääntöjen mukainen laji: 300 m:n vakiokivääri makuu 30 ls (oma sarja itselataavalle kiväärille) ammutaan siten, että ne, jotka ovat ilmoittaneet (vielä radallakin on mahdollisuus ilmoittaa) ampuvansa Open-sarjassa, aloittavat ammunnan Open-luokan aseella. Jos he haluavat osallistua myös vakiokivääriin (30 ls makuu ja/tai 3×20 ls), jatkavat he vakiokiväärillä ammuntaa muiden mukana. Open-aseella ammutusta makuusarjasta ei luonnollisestikaan voida hyväksyä tulosta asentokilpailuun, vaan vakiokiväärin kilpailuja varten on makuun laukaukset ammuttava uudelleen vakiokiväärillä.

Sääntöjen mukainen laji: 25 m:n sotilaspika, isopistooli 60 ls (20+20+20) ammutaan siis isopistoolilla, vaikka eräluettelossa esiintyykin otsikko ”25m Pistooli pika-ammunta 3×20 ls”. Kilpailusäännöissä on myös laji ”25m sotilaspika, pistooli (open aselka) 60 ls (20+20+20)”, mutta sitä ei tänä vuonna ammuta.

Huomaa, että google ei osaa opastaa Hätilän ampumaradalle pelkällä nimellä – tai se opastaa suljetulle portille. Noudata siis näitä ohjeita.

Kategoriat: Päätöksiä

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.