Maanantaina 23. tammikuuta 2022 avattiin Upseerien ampumayhdistyksen uudet sivut osoitteeseen uay.fi.

Sivuston logiikka on muuttunut monin tavoin, mutta yksi tärkeimmistä muutoksista on jäsenten pääsy käsiksi omiin tietoihin. Jokaisen jäsenen toivotaankin kirjautuvan sivustolle ja täydentävän omia tietojaan. Sivustolle pääsevät kirjautumaan vain yhdistyksen jäsenet. Toki suuri yleisökin pystyy seuraamaan, mitä yhdistyksessä tapahtuu ja miksi olemme olemassa, mutta vain kirjautunut käyttäjä pääsee lukemaan esimerkiksi yhdistyksen asiakirjoja.

Rooleihin ja niihin liitettyihin oikeuksiin perustuvassa sivustossa voidaan luoda lisäpalveluja niin hallitukselle, alaosastojen toimihenkilöille kuin muillekin jäsenille ja näiden erityisryhmille.

Myös kuvapankki saattaa ilahduttaa joitakin käyttäjiä. Jos kuvan alkuperäinen tarkkuus on ollut suuri, pysyy kuva julkaisukelpoisena sivuston kuvagalleriassakin. Kuvagallerian päivitys on tosin artikkelin kirjoitushetkellä hieman vaiheessa.

Koska sivusto on uusi, otan mieluusti vastaan palautetta sen kehittämisestä niin toiminnallisesti kuin ulkoasullisestikin. Palautesivulla voit näppärästi lähettää kommenttisi.

Jos et vielä ole jäsen, mutta täytät jäsenehtomme, voit pyrkiä jäseneksemme täällä.

Tervetuloa tutustumaan Upseerien ampumayhdistykseen.

Kategoriat: Julkaisuja

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.