Vuosikokouksessa Hämeenlinnassa 18.3.2022 päätettiin sääntömääräiset asiat kuten 2021 toimintakertomus, hallituksen vastuuvapaus, 2022 toimintasuunnitelma sekä valittiin vanha hallitus jatkamaan sellaisenaan vuodelle 2022.

Toimintakertomus on jäsenten luettavissa YHDISTYS-sivulla. Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan ja uudet jäsenmaksut (UAY:n jäsenyys 2022) ovat nyt maksettavissa Oma tili -sivulla. Kaikille jäsenille lähetetään tästä myös ohjeita jäsenkirjeen yhteydessä.

Uusi puheenjohtajan tekemä sääntöehdotus hyväksyttiin ja todettiin, että toinen muutokseen vaadittava hyväksyntä pyritään tekemään ylimääräisessä vuosikokouksessa kesämestaruuskilpailujen yhteydessä.

Vuoden 2021 aktiivisimmaksi alaosastoksi valittiin tällä kertaa Maanpuolustuskorkeakoulu ja vuoden 2021 aktiiviksi puolestaan kadetti Linnea Vuokila. Hän on hoitanut esimerkillisesti kadettikurssien yhdistysasioita viime vuodet. Vuoden upseeriampujaksi valittiin toista kertaa peräkkäin insinöörikapteeni Joonas Knuuti Pirkanmaan alaosastosta.


Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.