Järjestyksessään ensimmäiset Upseerien Ampumayhdistyksen mestaruuskilpailut Sovelletussa Reserviläisammunnassa ammutaan Hämeenlinnassa Hätilän ampuma-alueella 16.-17.9.2023.

Kilpailun toimitsijoiksi (prematch) ovat tervetulleita kaikki ammattisotilaat. Pääkilpailun (main match) kilpailijakiintiö 60 ampujaa on ensisijaisesti UAY:n jäsenille. Toimitsijat osallistuvat 16.-17.9. ja kilpailijat 17.9.2023.

Kilpailijoilta edellytetään suoritettua SRA- ampujan statusta ja soveltuvaa ampumavakuutusta (SAL lisenssi/ RES ampumaturva).

UAY maksaa toimitsijoiden sekä jäsentensä kilpailumaksut.

Kilpailussa ammutaan noin 3-5 rastia riippuen käytettävissä olevien toimitsijoiden määrästä. Kilpailussa käytetään lajisääntöjen mukaisia kivääriä, pistoolia, haulikkoa ja tarkkuuskivääriä. Sallitut kaliiberit: pistoolilla 9×19. Kiväärillä 9×19, 223 Rem, 7,62×39 ja 300BLK. Haulikolla 12 cal slug & buck. Mahdollisella TA- rastilla suurin sallittu kaliiberi 338LM.

Rastikuvaukset julkaistaan EHSRA Cup 3 kilpailun rastikuvausten julkaisun yhteydessä (samat).

Kilpailu on ammuttavissa laina- asein ja -patruunoin riittävällä ennakoinnilla.

Palkittavat luokat ja sarjat: Avo, Vakio, TST ja 7,62×39.

Sairastumiset ja poissaolot: Joutuessasi perumaan osallistumisen, peru paikkasi SSI- palvelussa. Perumatta pois jääminen ei ole asiallista. Sairaana tai oireisena ei osallistuta.

Huolto: Toimitsijoille parakkimajoitus ampuma- alueella. Pitkämatkalaisille kilpailijoille voidaan tarjota parakkimajoitus kapasiteetin puitteissa. Toimitsijat ja kilpailijat vastaavat itse ruokailuistaan.

Järjestämisestä:

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Etelä- Häme SRA:n reserviläisyhdistysten kanssa. Kilpailu rakennetaan perjantaina, EHSRA Cup 3 esi- ja pääkilpailu ammutaan lauantaina ja UAY SRA kilpailu ammutaan sunnuntaina.

Toimitsijatehtäviin toivotaan kaikkia kynnelle kykeneviä kilpailuiden aikaansaamiseksi. Toimitsijana osallistumiseen ei edellytetä SRA tuomarin statusta. Mahdolliset seuraajat ovat tervetulleita kilpailuun, ottaen etukäteen yhteyden kilpailuorganisaatioon.

Varasuunnitelma: Mikäli kilpailuun ilmoittautuneiden määrä jää vähäiseksi, UAY ampujat suorittavat kilpailun 16.9. Lauantaina EHSRA Cup 3 kisan lomassa ja sunnuntai 17.9. ei kisata. Muutoksista ilmoitetaan UAY sähköpostilistalla sekä ilmoittautuneille SSI- viestillä.

Ajo-ohje Hätilään

Alueelle saavutaan tulokynnyksen Ruununmyllyntie 14 kautta. Tulokynnykseltä jatketaan Etu-Hätiläntien ja Vuorentien kautta kilpailukeskuksen opasteille saakka.

Ohessa video kuinka löytää alueelle: https://www.youtube.com/watch?v=rYsfzAJtJr0

Alustava aikataulu:

LA 16.9. Toimitsijakilpailu aamupäivällä (prematch). Iltapäivällä reserviläiskisa.

SU 17.9. UAY pääkilpailu (main match). 1130 Kilpailijoiden ilmoittautuminen Johtolan puomilla. 1800 mennessä palkintojenjako, kilpailu ammuttu ja purettu.

Lisätiedottaminen: UAY sähköpostilistalla sekä SSI- palvelun kautta sähköpostilla lähempänä kilpailua.

Ilmoittautumisohje:

Kilpailun ilmoittautuminen ja tuloslaskenta tapahtuvat Shootnscoreit-palvelussa (SSI). Ilmoittautuminen tästä linkistä. Palveluun tulee luoda käyttäjätili ilmoittautumista varten. Kutsun tulostettavissa olevan tiedoston voit ladata täältä.

Kategoriat: Tapahtumia

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.