Toiminta-ammunnan lajiesittely järjestetään alkuperäisestä ohjelmasta poiketen haulikon poisjäätyä tiistaina 28.6.2022 kello 9.00 ja 14.00. Esittely ammuntoineen kestää reilut  kaksi tuntia. Esittely aloitetaan luokassa perehdytys- ja varo-osuudella, jota varten kokoonnutaan sotilaskodin edessä. Kokoontumisajat ovat 09:00 ja 14:00. Toiminnallinen osuus järjestetään Hälvälän 150 metrin kivääriradalla. Tarvittaessa järjestetään lisäesittelytilaisuus keskiviikkona kello 9.00.

Ammumme 5×5 tasoammunnan (Classifier) ja lyhyen tilannerastin, yhteensä enintään 50 patruunaa. Oman 9mm itselataavan pistoolin ja patruunoiden tuominen on lähtökohtaisesti tarpeen, kunhan  aseeseen on turvallinen luja kotelo ja vyö (CZ75/85 pistoolille on lainattavissa muutama kotelo ja vyö). Muut ampuvat joko järjestäjän Glockilla (5 kpl), johon järjestäjällä on myös kotelo, lainattavissa olevalla yhdellä Miniriflellä (22LR patruunoita vapaasti) tai 9mm PCC -pistoolikarbiinilla (jolloin on oltava omat 9mm patruunat). 

Omat kuulosuojaimet ja suojalasit kuuluvat myös asiaan. 

Aiempi kokemus toiminta-ammunnasta on eduksi, muttei alkuunkaan välttämätöntä. Tervetuloa perehtymään ja kokeilemaan!

Kategoriat: Tapahtumia

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.