Palveluskivääri ammutaan perinteisellä Hätilän ampumaradalla 1 kello 9:30 alkaen. Radalla oltava kilpailukutsun mukaisesti viimeistään kello 9:15.

  • Hätilän ampumarata 1:n tienhaaran osoite on Etu-Hätiläntie 361 (Google Maps)
  • Huom! Google Maps ja monet navigaattorit opastavat väärin!
  • Esimerkiksi Google Maps ei suostu opastamaan Etu-Hätiläntie 45:n ohi vaan yrittää opastaa ampuma-alueen poikki puomeilla suljettuja reittejä pitkin!
  • Oikea reitti on ajaa koko ajan Etu-Hätiläntietä pitkin kohti ampumaratoja ja rataa 1.
  • Etu-Hätiläntie alkaa 10-tieltä osoitteesta Tuuloksentie 291, joka on uusi ja ainoa liikennevalo-ohjattu risteys kyseisellä tiellä.

Sotilaskotiauto palvelee Hätilän ampumarata 1:n takana kello 08:30 alkaen ja ainakin 11:00 saakka.

  • Varautukaa myös omilla juomilla ja eväillä!

Palveluskivääriammunnan jälkeen radalla 1 on mahdollisuus pistoolin kohdistukseen, jonka jälkeen radan järjestelyt puretaan ja pidetään lounastauko jokaisen omin järjestelyin. Lainatut palveluskiväärit ja pistoolit on palautettava lounaan ajaksi säilytykseen, jos poistuu ampuma-alueelta.

Maastoammunnan aloituspuhuttelu ja jako 3-4 hengen partioihin pidetään Hätilänvuoressa Johtolan pihassa osoitteessa Hätilänvuorentie 86 kilpailukutsun mukaisesti kello 13:00.

Hätilänvuoresta siirrytään viidelle rastille kaksi partiota/rasti rakentamaan. Ammunta alkaa, kun rastit ovat valmiit. Ampunut partio ammuttaa rastin aina seuraavaksi saapuvalle partiolle.

  • Rakentamisen nopeuttamiseksi suositellaan ottamaan mukaan omia nitojia, vasaroita ja akkuruuvinvääntimiä sikäli, kuin niitä ratavarustukseenne kuuluu ja helposti lähtee mukaan.

Ammunta päättyy, kun kaikki partiot ovat ampuneet kaikki rastit. Rastit puretaan rastilla viimeiseksi olevien kahden partion toimesta.

Lainatut palveluskiväärit ja pistoolit palautetaan Hätilänvuoressa ennen lähtöä Hälvälään.

Kategoriat: Tapahtumia

Auvo

Kommodori (evp) Auvo Viita-aho on UAY:n jäsenmanageri ja verkkosivujen ylläpitäjä/kehittäjä,. Viita-aho kirjoitti myös vuonna 2020 yhdistyksen 100-vuotisjuhlakirjan.