huomio

JÄSENMAKSUT  2020 HUOM, HUOM, HUOM

Osalla on jäsenmaksu vielä roskaposti-kansiossa tai sitten josskin muualla. Suorituksia odotellaan ennen äitienpäivää!

Kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossa on lähetetty jäsenmaksu sähköpostilla. Muille lasku on lähetty Osuuspankin palvelun kautta. Jäsenmaksu on säilynyt ennallaan. Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua niin otathan pikaisesti yhteyden jäsensihteeriin. Useaa vastaanottajaa ei posti ole kuitenkaan tavoittanut jostain syystä.

Mikäli jäsenellä on muu sähköpostiosoite kuin mil.fi loppuinen niin osoite pyydetään ystävällisesti ilmoittamaan jäsensihtteri Juhani Sillanpäälle. Jos evp-jäsen on hankkinut sähköpostiosoitteen pyydetään se ilmoittamaan. Näin saamme maksut hoidettua edullisesti ja nopeasti. Osoitteen muutokset ja yleensäkin muutoksista myös ilmoitus jäsensihteeri JS:lle näiden linkkien kautta löytyvillä lomakkeilla.

KADETTIEN JÄSENYYS

Kadetit ovat yhdellä kadetin jäsenmaksulla jäseniä kurssilta valmistumisen vuoden loppuun asti, jonka jälkeen alkaa normaali jäsenmaksu.

 

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Arvoisat jäsenet. Toiminnan takaamiseksi ja tietojen saamiseksi on syytä ilmoittaa jäsensihteerille toimivat sähköpostiosoitteet mil-osoitteiden sijasta. Samoin, jos ette ole jostain syystä saanut yhdistykseltä mitään sähköpostia. Pyydetään tarkistamaan jokaisen kohdalta tilanne. Erityisesti valmistuva kadettikurssi elokuussa tarkistakaahan osoitteenne ja myös alaosastonne.

OSOITTEEN MUUTTUMINEN

Jäsensihteerille on tullut useita tiedusteluja johtuen laskuissa olevista vanhoista osoitteista. Mikäli osoitteen muuttumisesta ei ole ilmoitettu yhdistykselle, niin siellä on vanha osoite. Osoitteen muutos tai muidenkin tietojen muuttumisesta on helppo ilmoittaa menemällä näillä sivuilla Yhdistys sivulle ja siellä lomakkeelle osoitteen muuttuminen. Sen täyttäminen ja lähettäminen pienentää jäsensihteerin tuskaa tulevaisuudessa!

 

AMPUJAINLISENSSI TURVAA HARRASTUKSEN!

HUOM! Vuoden 2020 kilpailuissa tarvitaan kilpailulisenssi, jonka jokainen osanottaja ilmoittaa kilpailujen ilmoittautumislomakkeessa.

Hallitus päätti yksimielisesti jäsenten hankkivan ainakin SAL:n lisenssin osallistumista varten kilpailuihin. Lisenssin voi hankkia toki omaa harrastustasoa vastaavasti. Esimerkiksi harrastelisenssi kelpaa oman yhdistyksen sisäiseen kilpailutoimintaan ja harjoitteluun. Lisenssioi ostaa verkosta osoitteessa www.suomisport.fi, joka löytyy täältä.

Kilpailutoimintaa varten pitää ostaa kuitenkin kilpailulisenssi, joka käy myös UAY:n kilpailuissa ja harjoituksissa. Lisenssi on samalla vakuutus erilaisia tapaturmia varten. Lisenssin  voi ostaa oman seuran tai Reserviläisjärjestöjen kautta, koska UAY ei ole lisenssin omistaja.