V.2020

Vuosikokous 11.8.2020 kutsu ja esityslista

Vuosikokouksen 11.8.2020 päätöksiä

- kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi

- puheenjohtajana jatkaa edelleen kenraalimajuri Pekka Toveri

- vuosikokous kutsui yhdistyksen kunniajäseniksi eversti Vesa Nissisen ja majuri Martti Luhtajärven

- hallitukseen valittiin varajäseniksi uusina komentajakapteeni Kristina Baumgartner ja kapteeni Matti Laitinen

- hyväksyttiin Toimintakertomus 2019 ja Toimintasuunnitelma 2020

- keskusteltiin sääntöjen uudistamisesta

UAY VUOSIKOKOUS JA ILMA-ASEIDEN MESTARUUSKILPAILUT SÄKYLÄ

VUOSIKOKOUS 24.3.2020 ON PERUTTU; MYÖS 16.3.2020

Kuten olette (toivottavasti) huomanneet, on ilma-asemestaruuskilpailut Säkylässä peruttu; ne pyritään järjestämään syksyllä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Muistuttakaa kisoihin ilmoittautuneita Säkylän tapahtuman peruuntumisesta.

UAY:n vuosikokous on tänään 16.3.2020 Suomen hallituksen antamia linjauksia noudattaen PERUTTU. Vuosikokous järjestetään myöhemmin ilmoitettavana aikana.
Toivottavasti kaikki ymmärtävät tilanteen.

ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ON PERUTTU, 13.3.2020

VUOSIKOKOUS 24.3.2020 ON PERUTTU; MYÖS 16.3.2020

Toivottavasti kaikki ymmärtävät tilanteen.

ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ON PERUTTU, 13.3.2020