Myytävänä

Parabellum cal 7,65 ja hirvikivääri

Parabellum pistooli, kaliiperi 7.65. Ase on ns. numerotarkka ja siihen kuuluu nahkakotelo. Pistooli on tullut minulle aikanaan appiukoltani ja hankin siihen silloin hallussapitoluvan.

Kaksi hirvikivääriä,toinen aseista on Browning 30-06, se on varustettu punapistetähtäimellä. Toinen on 9,3*57 ja siitä on lupatodistuksessa merkintä ”numerotta saksalainen”.

Annan kiinnostuneille tietoja hirviaseista ja pistoolista sekä niiden hinnoista puhelimessa 0400507811 tai sähköpostilla vesa.lehti@pp1.inet.fi

Browning 30-06:lle ajattelin  500 e.  Jos joku seurasta kyselee sen toisenkin hirvikiväärin (9,3*57) hintaa, voisi se olla 120 e. Panoksia siihen on jäljellä toistakymmentä ja Browningiin  nelisenkymmentä kappaletta.

Vesa Lehti