Kadettiaseet

Kadetti Jesse Hyttinen ja palkintoase

"Valmistumiseni yhteydessä Upseerien Ampumayhdistys myönsi minulle kadettiaseena Anschutz 9015-kilpailmakiväärin. Aseen saaminen tuntui luonnollisesti hyvältä: koen sen itse luottamuksen ja arvostuksen eleenä, jolla on tarkoitus tukea ja mahdollistaa ampumaharrastuksen jatkumista myös tulevaisuudessa. Minun kohdallani aseen saaminen mahdollistaa aktiivisen kilpailutoiminnan jatkamisen SM-tasolla sekä mahdollisesti myös sitä korkeammalla tasolla."

Ystävällisin terveisin,

Ltn Jesse Hyttinen

1972     kadetti Juhani Sillanpää, pistooli
             kadetti Heikki Korttila, kivääri