Alaosastopatruunat - päivitetty 15.4.2013

Hyvää kuluvaa vuotta 2013 kaikille Savo-Karjalan alaosaston jäsenille ja miksei muillekin sivun lukijoille!

Maavoimien Materiaalilaitoksen asiakirja alaosastopatruunoiden jaosta UAY:n alaosastoille on ilmestynyt. Tiedote jaossa olevista patruunoista tulee sähköpostiisi ihan hetikohta lähiaikoina. Lisätietoja saat allekirjoittaneelta.

Patruunajaon aikataulu (Savo-Karjalan alaosaston osalta) on seuraava:

- ilmoitukset tarpeesta allekirjoittaneelle 30.4.2013 mennessä (vähintään se, mitä kaliberia tarvitsee, voi esittää myös määrätoiveen).

- laitan tiedon jaosta Teille 10.5.2013 mennessä.

- patruunat tulee olla noudettuna PKARPR:n tai KARLSTO:n asevarastoilta 31.5.2013 mennessä.  Mikäli joku ei ole patruunoitaan tuohon päivämäärään mennessä hakenut, laitetaan ne uuteen jakoon muiden halukkaiden kesken.

Tiukka aikataulu on sekä UAY:n että puolustusvoimien toivomus ja johtuu siitä että ko patruunat tulee saada jakoon ennen kilpailukauden alkua sekä myös pois pv:n kirjanpidosta. Tiukka aikataulu johtuu osaltaan myös prikaatin toiminnan loppumisesta.

************************************************************
Terveisin Petri Myller, alaosastosihteeri