Savo-Karjala - päivitetty 15.4.2013

Tervetuloa Savo-Karjalan alaosaston uusille kotisivuille!

Alaosaston puheenjohtajana jatkaa maj evp Jaakko Karjomaa ja sihteerinä maj evp Petri Myller.

Alaosaston jäsenrekisteri on päivitetty ajantasalle. Kaikille niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa on myös lähetetty sähköpostia. Mahdollisesti meiltä puuttuvan sähköpostiosoitteen pyydämme lähettämään puheenjohtajalle yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.
Mikäli muut yhteystietosi muuttuvat niin ilmoitathan niistä näiden UAY:n www-sivujen kautta, järjestelmän ylläpitäjälle. Muutostiedot ilmoitetaan YHDISTYS välilehdellä olevalla lomakkeella, OSOITTEEN MUUTTUMINEN.

Tärkeää ajankohtaista!

Maastomestaruuskilpailuiden kutsu ja muut ohjeet löytyvät KILPAILUT-osiosta. Kilpailut järjestetään Sotinpurolla (PKARPR) 14.-16.5.2013.

Ohessa linkki https://www.uay.fi/kilpailut/maastoammunta/
Ilmoittautumiset tulee olla alaosaston sihteerillä (myller.petri@gmail.comkeskiviikon 24.4.2013 kuluessa! Tarkasta ilmoittautumislomakkeesta tiedot, jotka ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava. Näin säästetään meidän kaikkien aikaa...