JÄSENKUNTA

Lounais-Suomen alosastoon kuuluu noin 100 jäsentä. Jäsenkuntaa pyydetään aktiivisesti omalla toiminnallaan vaikuttamaan jäsenmäärän kasvattamiseksi. Alaosaston toimihenkilöstöön toivotaan mukaan myös uutta ja erityisesti nuorempaa upseeripolvea.

ALAOSASTOKILPAILUT

Lounais-Suomen alaosasto on maantieteellisesti jakautunut suurelle alueelle. Koottujen alaosastokilpailujen järjestäminen ei ole järkevää. Tämän johdosta alaosastokilpailut ammutaan joukko-osastoittain tai jäsenten kesken omissa tai yksittäisisä tapahtumissa. Alaosastotulokset kootaan vuosittain yhdeksi alaosastokoonnelmaksi. Jäsenkuntaa pyydetään vuosittain toimittamaan alaosastotulokset puheenjohtajalle 1.12 mennessä.

MESTARUUSKILPAILUT

Lounais-Suomen alaosaston jäsenet osallistuvat vuosittain ilma- ja ruutiasemestaruuskilpailuihin, järjestävän kilpailuorganisaation kutsun mukaisesti. Alaosasto ilmoittaa omat jäsenet kootusti kilpailuihin.

PATRUUNATUKI

Lounais-Suomen alaosasto tukee vuosittain jäsenkuntaa patruunatuella. Mikäli haluat patruunoita ammunnanharjoitteluun niin lähetä tarve-esityksesi sähköpostilla puheenjohtajalle. Alaosaston vuosittainen jakopäätös tehdään keväisin. Jakopäätöksen jälkeen patruunat ovat noudettavissa kootusti UAY:n ruutiasemestaruuskilpailujen yhteydessä. Noudon yhteydessä on valmistauduttava esitettävä kyseisen patruunatyypin ampumista varten henkilökohtainen aseen hallussapito- tai rinnakkaislupa.

VUOSIKIRJAT

UAY:n vuosikirjat pyritään jakamaan kustannussyistä suoraan jäsenille eri tapahtumien yhteydessä. Mikäli haluat vuosikirjan kuitenkin postin kautta niin laita siitä ilmoitus puheenjohtajalle.

UAY:n vuosikirja kaipaa myös vuosittain mainoksia. Alaosaston jäseniä pyydetään hankkimaan yrityksiltä mainosilmoituksia vuosikirjaan. Tarkemmat tiedot mainosten koosta ja hinnoista sekä toimintaohjeet on esitetty tarkemmin näillä Upseerien Ampumayhdistyksen www-sivuilla.