Julkaisut

Jos luet julkaisua mieluummin kirjamaisesti sivua käännelle, klikkaa tätä linkkiä ja laajenna kirja koko näytölle. Kirjan lataaminen voi kestää hetken.

Linkki kirjaan https://www.tanssia.fi/uay-100-vuotta/

UAY 100 vuotta juhlakirja on julkaistu

Upseerien ampumayhdistys 100 vuotta juhlakirja on julkaistu. Kirjan julkistaminen piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tapahtua 12.6.2020 UAY:n vuosipäivänä, mutta Korona päätti toisin. Julkistamista siirrettiin syksyyn, kunnes peruuntuneiden tilaisuuksien jälkeen kirja otettiin painosta joulukuussa ja esiteltiin hallitukselle 22.12.

Kirja jaetaan mm. kaikille jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Jako tapahtuu alaosastojen puheenjohtajien/sihteereiden toimesta, joten jako saattaa mennä pitkällekin vuoteen 2021. Toivottavasti saamme järjestettyä vuosikokouksen ja ilma-asekilpailut maaliskuussa ja kirjat siellä pääosalle alaosastojen toimihenkilöistä. Kirjat ovat toki toimihenkilöiden noudettavissa koska tahansa esimerkiksi kirjoittajan varastosta Helsingistä.

Verkkosivulla uay.fi olevasta linkistä kirjan matalaresoluutioinen versio on kenen tahansa ladattavissa PDF-dokumenttina. Tiedoston sisällysluetteloon on lisätty hyperlinkkejä selailun helpottamiseksi. Avaa tiedosto selaimen sijaan mieluusti Adobe Acrobat -ohjelmalla ja valitse valikosta "näyttö-sivunäyttö-kahden sivun näyttö", niin saat aukeamat kuvineen mielekkäästi näkyviin.

Kirjassa on paljon dataa, jossa voi olla epätäsmällisyyksiä. Kirjasta julkaistaan säännöllisesti verkkoversiona uusia painoksia, joihin mahdolliset virheet korjataan. Osallistu näiden virheiden etsintään helmikuun 2021 loppuun mennessä, niin voit saada siitä palkkion vuosikokouksessa tai viimeistään kesämestaruuskilpailujen yhteydessä.

Terveisin,

Auvo Viita-aho, juhlakirjan kirjoittaja

(auvo@tanssia.fi)